Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Een nieuw korfbalseizoen staat op de stoep en eindelijk mogen wij weer beginnen. Het kan zo zijn dat in het afgelopen coronajaar er wat onduidelijkheid is ontstaan over de regels van het wedstrijdsecretariaat en het afmelden bij wedstrijden of trainingen. Korfbal gaat weer wat tijd innemen in ons leven en dat is misschien weer even wennen. Het is toch van belang voor de teams dat iedereen zoveel mogelijk aanwezig is. Niet alleen voor de gezelligheid en de prestaties, maar ook om de wedstrijden überhaupt door te kunnen laten gaan. Toch kan het soms voorkomen dat er iets gebeurd waardoor je toch echt niet gezellig kunt komen korfballen. Volg in dat geval onderstaande regels. Deze zijn ook altijd terug te vinden onder de kopjes “Vereniging” -> “Technische Zaken” -> “Wedstrijdsecretariaat”. Laten wij er met elkaar een mooi jaar van maken!

 

Afmelden voor een wedstrijd kan via wedstrijdsecretariaat@kcdoorn.nl of via Dorine.

Betreffende afmelden voor een wedstrijd

  • Afmelden vóór woensdagavond 21:00 uur
  • Afmelden alleen bij acute of onvoorziene zaken*
  • Afmelden zowel bij het wedstrijdsecretariaat als de coach/trainer (doe dit privé, dit om te voorkomen dat een afmelding verdwijnt in andere berichten in een app groep)
  • Kijk bijtijds in het wedstrijdschema als je in het weekend iets wilt plannen of gaat plannen, mocht het toch zo zijn dat dit op een wedstrijd zaterdag valt, geef dit direct door!
  • Ben je ziek en je hebt de woensdagtraining hierdoor gemist en twijfel je of je kunt spelen op zaterdag, meldt je dan ziek op woensdagavond. Het is makkelijker op dat moment een reserve te vinden dan last minute en je mag altijd bij je team aansluiten op zaterdag. De coach kan dan in overleg met je besluiten of je fit genoeg bent om te spelen.

Afmelden voor een training:

  • Afmelden voor een training doe je bij je trainer, ook dit moet tijdig gebeuren!
  • Alleen afmelden bij acute of onvoorziene zaken*
  • Op zondag voor de maandagtraining en op dinsdag voor de woensdagtraining
  • Graag privé melden aan een trainer