Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Voor het eerst in bijna een jaar mag ons eerste weer de wei in om een serieuze wedstrijd te spelen. Een competitiewedstrijd waarin oud en nieuw aan de orde zijn. Wat is er oud? De samenstelling van het team. Alleen Lisanne ontbreekt maar verder zien we de vertrouwde gezichten in en langs het veld. Wat is er dan nieuw? Het gaat om een wedstrijd in de derde klasse! De resultaten van dat korte vorige seizoen waren zodanig dat we het een klasse hoger mogen proberen omdat er een plek openviel.

Spannend dus. En we beginnen tegen een bijzondere tegenstander. Allereerst is HKC een favoriet in deze poule. De Utrechtse ploeg heeft veel hoger gespeeld, is wat afgezakt maar wil ongetwijfeld terug. Verder zijn er de nodige leden na verhuizing bij HKC gaan spelen; de laatste in een flinke rij is Joyce. Er zijn dus zeker vriendschapsbanden met deze vereniging. Daarom heel attent van het KNKV om dit als openingswedstrijd te programmeren.

Er is één nadeel. We spelen in Utrecht. Een start op eigen veld was natuurlijk helemaal top geweest, maar Utrecht is zo dichtbij dat een bezoek aan deze wedstrijd eigenlijk geen beletsel kan zijn. En verder is ons eerste aan het groeien gezien de laatste oefenwedstrijd. Hopelijk wordt het dus een heerlijke korfbalpot!

Tijd dus voor de gevleugelde oproep:

Utrecht, half vier: be there!!