Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het KNKV weet wel raad met ons vlaggenschip. Word je gevraagd een klasse hoger te spelen, kom je in je debuutjaar de twee op papier sterkste teams als eerste tegen.

HKC was vorige week duidelijk een maat te groot voor een schotloos eerste. Achttien goals tegen is echt geen gek aantal, maar zelf onder de tien blijven levert in de derde klasse gegarandeerd geen punten op. Komende tegenstander Reehorst had ook een vliegende start en dat betekent dat KCD er zaterdag vooral aanvallend een grote schep bovenop moet gaan gooien. Belangrijk is vooral om een goede partij korfbal met elkaar op de mat te leggen en te laten zien dat de teamgeest na de jongste spectaculaire zaterdagavondbesteding verder is gegroeid. Wat de bezoekers uit Ede dan klaarmaken, zullen we wel zien.

Het aller belangrijkste is dat ons eerste vanaf de kant volop steun krijgt. Prachtig weer zaterdag, veel ploegen vroeg klaar, dus er kan veel publiek zijn. Dat zal nodig zijn en dan hopen we met zijn allen op een mooie wedstrijd en een goed resultaat.

Kortom, zaterdag, Tuilland, half vier:……..!!