Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Nu al? Ja, KCD begon tegen twee zeer sterke tegenstanders en heeft nu twee uitwedstrijden op rij op het programma staan. Geen eenvoudige competitiestart dus. Maar een resultaat bij de Eemvogels helpt de ploeg enorm op weg naar een mooi seizoen. Afgelopen zaterdag werd –toch wel verrassend- gewonnen van Reehorst. Dat gebeurde na een goede wedstrijd van ons eerste en de eerste bonuspunten waren binnen. Eemvogels heeft een lastige seizoenstart. Met nederlagen bij Madjoe en thuis tegen ESDO is er nog geen glimlach op de Soester gezichten. Aan KCD om dat nog even te houden. Bij winst is een eerste gaatje naar de rode lantaarn geslagen; anders blijft het oppassen.

Lastig om na twee rondes de krachtsverhoudingen goed in te schatten, zeker na zo’n vreemd coronajaar. Maar spelend als zaterdag zijn er zeker kansen voor de groen witten. Gelet op het programma van de overige teams kan elke KCD’er even naar Soest, zeker nu de aanvang pas om 16 uur is!

Kortom, zaterdag prachtig weer, een mooie tijd en een leuke wedstrijd: be there!