Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na twee uitwedstrijden eindelijk weer een thuiswedstrijd voor KCD. Ons eerste staat op een uiterst fraaie 2e plaats, maar komende tegenstander Huizen heeft maar één punt minder. Een nederlaag zou ons vlaggenschip kunnen terugwerpen naar de 6e plaats, zo dicht staat alles nog bij elkaar….

Wat zijn de mogelijkheden? Huizen won afgelopen week zeer ruim van Reehorst. Ook KCD was te sterk voor de Edese ploeg, maar het verschil was toen duidelijk kleiner. Kortom, een zeer lastige opgave. Alleen, de wedstrijd is op Tuilland. En dat lijkt momenteel toch wel een voordeel op te leveren. Sfeervolle en mooie omgeving (plus alle teams spelen zaterdag thuis!!).

En we krijgen prachtig weer. Toch, dat is niet voldoende… Het publiek moet er net als alle vorige wedstrijden weer achter gaan staan en dan krijgen we op zeker een heerlijke partij korfbal.

Zaterdag, zon, 15.30 uur, eigen veld: be there!!