Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is een tijdje stil geweest rondom het KCD SAC, maar we zijn er nog steeds! Wij zijn de afgelopen tijd weer (virtueel) samengekomen en we zijn weer druk bezig om leuke activiteiten voor jullie te organiseren. In samenwerking met het JAC komt de KCD Playbackshow er weer aan op 20 november a.s. Dus zet die maar vast in je agenda! Meer informatie volgt spoedig.
Wij kunnen nog wel wat handjes gebruiken bij het SAC en zijn op zoek naar 1 of 2 nieuwe leden om ons team te versterken bij het organiseren van de activiteiten. Ben jij diegene? Laat het even aan Glenn of Michel weten.

Wij hebben er weer zin in en hopen dat we weer een leuk activiteiten seizoen kunnen draaien naast het korfbalseizoen! Houd de website, posters in de kantine en de facebookpagina van het SAC in de gaten voor meer informatie!

Tot snel bij een KCD SAC activiteit!

p.s. Heb je zelf nog een leuk idee voor een feest of activiteit dit seizoen dan weet je ons natuurlijk te vinden.