Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vijf kwartier mag de selectie reizen om in Rijnsburg Madjoe te ontmoeten. Een onbekende tegenstander, voor zowel KCD 1 als 2, maar het zijn allebei wel wedstrijden met een lading.

KCD 2 opent het bal en weet dat het tegen een tegenstander  speelt die pas twee punten heeft behaald. Ons tweede staat nog op een hatelijke 0, dus dit lijkt de kans om daar van af te komen. Dat was vorige week ook de gedachte, maar een desastreuze start gooide toen roet in het eten. Elke week gaat het beter met ons tweede en als nu ook scherp gestart wordt, zit er misschien wat moois in het vat!

Daarna treedt ons vlaggenschip aan. Na de zure nederlaag van vorige week, in de allerlaatste seconde, staat weer een op papier gelijkwaardige tegenstander tegenover KCD. Madjoe scoort wat moeizamer, maar de Rijnsburgse verdediging is steviger. Lastig dus. Een nederlaag zou –met de komst van ongenaakbare koploper HKC volgende week- betekenen dat ons eerste met een minder gevoel de zaal in gaat. Natuurlijk nog altijd als middenmoter, maar een overwinning morgen zou deze eerste competitiehelft in de derde klasse wel van een uitroepteken voorzien.

Het is een stukje rijden, maar onze selectie verdient alle mogelijke steun. Kortom, Madjoe Rijnsburg vanaf twee uur: be there!