Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Willen jij of je team ook direct iets leuks winnen door het verkopen van clubloten? Dan is dit je kans! Jullie zijn uiteraard al hard op weg om lekker veel clubloten te verkopen! Nu wordt dit nog leuker omdat je zelf ook een leuke prijs kan winnen.

Hoofdprijs: Lekker eten in de kantine
Het jeugdteam dat de meeste loten bij elkaar verkoopt mag na een wedstrijd in de kantine van KCD met het team een lekker hapje eten. Je hele team krijgt patat met een snack en iets te drinken voor het harde werken.

Individuele prijzen:
Daarnaast ontvangen de 2 leden die individueel de meeste loten verkopen ook nog een cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 25,-!

Loten verkopen doe je eenvoudig met je boekje. Maar je kan ook de link doorsturen voor de verkoop van loten. Vergeet dan niet om te vertellen dat de koper in het lijstje moet aangeven dat hij of zij ze van jou gekocht heeft. Die link doorsturen kan natuurlijk snel en eenvoudig in elke whatsapp groep die je kent en hebt. Maar stuur deze ook door naar familie en vrienden. Dan verkoop je er nog meer.

https://lot.clubactie.nl/lot/korfbal-club-doorn/476139

Jullie hebben nog tot 15 november om er zoveel mogelijk te verkopen. Daarna volgt snel de uitslag. Zet hem nog even op voor de laatste eindsprint van dit jaar.

Succes en veel plezier met de strijd!