Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Heel langzaam zakt ons eerste door de middenmoot. Na wekenlang netjes 2e te hebben gestaan staat KCD halverwege de veldcompetitie op de 5e plaats. Met 7 uit 7 mag je als debutant thuis komen, zeker als je de competitie start met een oorwassing, maar toch hangt ergens het gevoel dat er meer in zit/zat. En dan komt zaterdag op de laatste dag van de herfstcompetitie ongenaakbaar koploper HKC op visite dat gemiddeld met 9 goals verschil wint… De uitwedstrijd was er één om snel te vergeten; kijkend naar de laatste wedstrijden zal iedere kenner wederom een dikke overwinning voor de gasten voorspellen. Belangrijk voor KCD zal zijn om vanaf half vier optimaal te spelen en niet naar het scorebord te kijken, zodat de ploeg met een goed gevoel de zaal in kan gaan.

Daarvoor spelen KCD 2 en 3. Beide teams willen van de hatelijke 0 af. Elke week kwamen ze dichterbij, maar succes was er nog niet. Zaterdag de laatste kans dus op het veld. Om half één begint de happening.

Eén ding is zeker bij KCD: het is gezellig op het veld. Er was een verrassing aangekondigd voor zaterdag in de vorm van live muziek. Helaas kan dat niet doorgaan, maar dat mag bij ons de pret niet drukken. We winnen in elk geval de derde helft!

Ondanks de matige weersverwachting blijft het motto: zaterdag vanaf half één Tuilland: be there!