Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Morgen beginnen we met ons zaalseizoen. Bij Steinheim zijn er verschillende accommodaties: de fitness, de horeca en de sporthal plus kleedkamers. Wij maken gebruik van en zijn verantwoordelijk voor de sporthal en kleedkamers. 

 

Kijkend naar de afgekondigde coronamaatregelen geldt het volgende. 

 

  • De centrale hal van Steinheim is een doorstromingsruimte. Daar geldt mondkapjesplicht. De toegang naar de sporthal is alleen mogelijk via de rechter glazen deuren. Alleen de twee kleedkamers aan die kant zijn open voor KCD. In sporthal en kleedkamers geldt geen mondkapjesplicht. 

 

Bij trainingen 

  • Spelers van 18 jaar en ouder worden bij een training alleen toegelaten met een geldige QR-code. 
  • KCD’ers die bij een training functioneel in de hal moeten zijn (trainers, bestuursleden, TC-leden, trainersbegeleiders) hebben toegang zonder dat een QR-code nodig is. 
  • We vragen ouders/begeleiders (18 jaar en ouder) die hun kinderen brengen/ophalen, in de hal (mondkapjesplicht) of buiten te blijven wachten. Mochten ouders toch vanaf de tribune de training willen volgen (bijvoorbeeld omdat hun kind nog heel jong is (Kangoeroes) of om kennis te kunnen maken met de sfeer op de vereniging) is een geldige QR-code verplicht. 

 

Bij wedstrijden 

  • Spelers van 18 jaar en ouder worden bij een wedstrijd alleen toegelaten met een geldige QR-code. 
  • Iedereen die bij een wedstrijd functioneel in de hal moet zijn (trainer/coaches, volledige teambegeleiding, scheidsrechters, beoordelaars, bestuursleden, TC-leden, coachbegeleiders e.d. ) heeft toegang zonder dat een QR-code nodig is. 
  • Toeschouwers van 18 jaar en ouder worden alleen toegelaten met een geldige QR-code. 

 

En tot slot: houd je aan de basisregels (blijf bij klachten thuis, houdt veilige afstand, was je handen en dergelijke) 

 

We hopen op ieders begrip en medewerking zodat we op deze manier het korfbal goed geregeld en veilig kunnen laten doorgaan. 

 

Het bestuur