Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Ons materiaal in de zaal; opgelet trainers en begeleiders maar ook spelers 

Nu we in Steinheim gaan korfballen graag aandacht voor ons materiaal want er zijn belangrijke veranderingen!! 

 

Ballen 

Er liggen in de ballenkast 16 K5 ballen, 10 K4 ballen en 6 K3 ballen; die liggen op de vier planken in de kast. Er is een ballenpomp aanwezig. 

 

Palen en korven 

Naast de wedstrijdpalen (er ligt een plopper in de ballenkast) zijn er de traditionele korven van Steinheim; dat zijn er 10. Die staan in het getekende vak in het middendeel van het materiaalhok, tegen de buitenmuur.  

Dit jaar hebben we ook zes eigen palen en korven van het veld meegenomen. Drie lange palen horen in het vak van de Steinheimkorven. We hebben ook drie kortere palen (voor de D); die staan naast de ballenkast. Daar staan ook nog verlengstukken zodat er voor de senioren en oudere jeugd palen van normale lengte kunnen worden gemaakt. We hebben dus in totaal 2 wedstrijdpalen, 10 Steinheimpelen en 6 KCD-palen in de hal. 

De korven die op onze KCD-palen horen liggen naast de ballenkast. 

 

Voetstukken 

Voor de KCD-palen zijn er KCD-voetstukken in Steinheim gebracht. Die zijn voorzien van een rubberen beschermingsrand. Die liggen naast de ballenkast. Wees er voorzichtig mee en beschadig de vloer van Steinheim niet! 

 

Kangoeroes 

Onderin de ballenkast ligt het materiaal voor de Kangoeroes.  

 

Voorzichtig in tweevoud 

In de eerste plaats het verzoek aan de trainers van de jeugd om de kinderen bij het opzetten van het materiaal te begeleiden. Het gaat vaak om zware en scherpe spullen. Zeker de Steinheim palen zijn oud en slecht (hoewel wederom goedgekeurd!) en vragen om speciale aandacht. 

In de tweede plaats het verzoek het materiaal netjes en zorgvuldig te behandelen; het gaat alleen al om duizenden Euro’s KCD-spullen, dus houdt alles heel en compleet. Bij problemen kun je contact opnemen met Jan Willem. 

 

Veel plezier!! 

 

Het bestuur