Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We hebben over het algemeen sponsors die lang aan KCD verbonden blijven. We “liggen” goed in het dorp en eigenlijk zijn er alleen bedrijfseconomische redenen om als sponsor te stoppen. De afgelopen tijd hadden we de pech dat twee grote sponsors de relatie stopten (de Wensput omdat de eigenaar stopte –al steunen ze ons dit hele seizoen nog!- en Kaap Doorn omdat het werd overgenomen door een principieel niet sponsorende keten). Maar we hebben er nog heel wat over.

In deze tijd van het jaar moet veel bedrijven scoren: zeker nu corona het vaak moeilijk maakt, vragen we extra aandacht voor al die winkels en bedrijven die ons trouw ondersteunen:

Boswijk Bouwbedrijf
Bakkerij Aalbertsen
Rijschool Roeten
Juwelier de Goudsnip
De Vries Loodgieter
Van Leeuwen Kaas
Noordam Vleesservice
Van den Berg Fietsen
Borghese Financiële zaken
TCC Thuiszorg
Stadskwadraat
G&C Career Services
Ningaloo ICT
Veldhuysen Bloemen
Greup Woonwinkel
Bronsvoort Blaak architecten
Sjoerds reclameservice
Koningshof
Briesgoed advies
van Brenen containers

Met enkele bedrijven zijn we nog in gesprek. Daar hopen we binnenkort mededeling over te doen. Voor nu de aanmoediging de bovenstaande sponsors de komende tijd niet te vergeten bij belangrijke financiële beslissingen of aankopen!

Het bestuur