Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We hebben beloofd de ontwikkelingen rond corona op de voet te volgen en zo snel mogelijk weer activiteiten aan te bieden. Daar wilden we zaterdag de 15e mee beginnen.

De berichten lijken er nu op te wijzen dat binnen sporten weer mogelijk wordt. Of en zo ja welke voorwaarden daar aan hangen, is nog onbekend. Maar de richting is duidelijk.

Om die reden hebben we besloten niet voor wellicht één zaterdag buiten te gaan korfballen (met alle regelwerk dat daar bij komt). We hopen dat we maandag weer Steinheim in mogen en dat we verder weer helemaal binnen kunnen trainen en spelen. Vrijdagavond weten we alles precies.

Zeker is in elk geval dat er dus zaterdag 15 januari bij ons geen korfbal-activiteiten zullen zijn, ook niet op het veld. Zo snel mogelijk na de persconferentie komen we met onze plannen voor de komende periode naar buiten.

Nog even geduld dus!

Bestuur en TC