Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Wat worden de versoepelingen vanavond?  Wat betekent dit voor de zaalcompetitie?

Het KNKV heeft bekend gemaakt dat -als er weer competitie gespeeld mag worden- al in het weekend van 5/6 februari de eerste speelronde afgewerkt kan worden. Mocht de zaalcompetitie kunnen starten, dan gaat de competitie in het breedtekorfbal verder zoals gepland vanaf het weekend dat er weer gespeeld mag worden. We spelen de competitie dus met onze breedteteams gewoon uit. Er wordt niets ingehaald.

Voor het wedstrijdkorfbal (dus voor KCD 1 en 2) maakt het KNKV een nieuwe indeling en een nieuw programma. Er komen vooral poules van vier die een hele competitie spelen, gevolgd door beslissingswedstrijden voor degradatie/promotie. Deze poules sluiten zoveel mogelijk aan bij de oorspronkelijke poules. Ook wordt zoveel mogelijk gespeeld volgens de oorspronkelijke dagen en tijden uit en thuis.

Voor iedereen geldt dus: wat je oorspronkelijk  in je agenda hebt gezet als speeldag en speeltijd komende maanden, zal bijna altijd zo blijven. Alleen bij 1 en 2 kan er wel eens iets anders zijn. Omdat het tweede in een poule van zeven zat, kan vooral daar nog wel wat aangepast worden.

Dus vanavond goed opletten en misschien beginnen we 5 februari al!

En dat betekent dus dat we weer serieus wekelijks trainen natuurlijk. Spannend!!!

Binnenkort horen we exact hoe het KNKV de plannen uitvoert. Blijf dus de site volgen.