Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Anderhalve week geleden stond er een laatste oproep op deze site om ideeën in te brengen om met het financieel resultaat van vorig seizoen leuke dingen voor de club te doen. Acht ideeën kwamen er in totaal binnen, soms op het allerlaatste moment. Van leuk tot nodig. Een aantal dingen gaat zeker door:

· We krijgen een nieuwe materiaalkast in Steinheim; niet leuk maar keihard nodig.

· We schaffen goed materiaal aan om wedstrijden te streamen; daarmee kan de technische staf ook goede wedstrijdanalyses maken, als ze dat wil.

· De scholen krijgen in Doorn allemaal een hufterproof korf cadeau; dat was financieel al geregeld maar de plaatsingskosten zijn pittiger dan verwacht. Die worden nu uit dit jaarresultaat betaald.

Er blijft daarna zeker nog geld over. Momenteel zijn we bezig met enkele zaken die een incidentele investering vragen. Daar willen we het resterende geld voor gebruiken. Zodra we daar wat meer over kunnen melden, zullen we dat zeker doen.

We willen iedereen bedanken die met ideeën kwam. De leden die kwamen met een idee dat het niet haalde, hebben inmiddels bericht gekregen.

Het bestuur