Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

KCD is een gezellige club, dat durven we wel te stellen. En gezelligheid deel je met zo veel mogelijk mensen. Daarom organiseren we volgende woensdag (23 febuari) voor de jongste jeugd een open training. Deze trainingen zijn speciaal gericht op nieuwe korfballers die zin hebben veel spelletjes te doen.

Heb jij zelf dus interesse om een keer korfbal te proberen? Of ken je nog een vriendje of vriendinnetje aan wie je wilt laten zien wat voor leuke dingen jij op je woensdag avond doet? Dan is dit je kans. Iedereen is van harte welkom om binnen te komen lopen en aan te sluiten!

Woensdag 23 februari
Tijd: Van 18.00 tot 19.00
Leeftijden: Tussen de 5 en 13 jaar.
Waar: Laco Sportcentrum (Steinheim) in Doorn
Aanmelden is niet nodig!

Wil je meer informatie? Mail dan even naar opentraining@kcdoorn.nl.

PS: Ben jij ouder dan 13 en wil je ook een keer korfbal proberen? Stuur dan een mailtje naar meetrainen@kcdoorn.nl!