Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

In het programma werden de afgelopen weken nog wel eens gaten geschoten door corona-uitbraken. Ook KCD werd getroffen toen de uitwedstrijd bij ESDO op het programma stond. Die wedstrijd wordt lekker snel ingehaald. Maar wel doordeweeks!

Donderdagavond om 20.40 staan ESDO en ons eerste tegen over elkaar. Een belangrijk potje. ESDO speelde pas zaterdag zijn eerste wedstrijd maar won die wel van Midlandia. En ons vlaggenschip heeft inmiddels 4 uit 2 na een prima pot tegen Midlandia en een bizarre vertoning tegen Hebbes. Wat anderhalve week trainen door corona al niet met een team kan doen: 20 minuten uitstekend verdedigen maar ook kansen missen en er staat 0-0 op het scorebord. Uiteindelijk bleven de punten thuis. Dat betekent dat KCD een enorme stap richting poulekampioenschap kan zetten als er in Kockengen een resultaat wordt gehaald. Verlies is niet dramatisch maar maakt de opdracht wel een stuk zwaarder.

Nederland ging open, dus we mogen KCD komen aanmoedigen. Heerlijk vooruitzicht! Toch? Dus steun ons eerste in zijn missie en kom naar Kockengen (bij Oudenrijn rechtsaf..).

Aanvang 20.40: be there!!