Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Als TC willen we goed voorbereid zijn. Hoewel we de zaal nog niet eens uit zijn houden we ons graag aan onze jaarplanning vast. Hierbij hoort de conceptopstelling in april gepubliceerd te worden. We begrijpen goed dat men waarschijnlijk nog niet nagedacht heeft over volgend jaar. Toch willen we voorzichtig al gaan puzzelen wat de mogelijkheden zijn.

Zoals elk jaar horen we in de wandelgangen de meest spannende verhalen over terugkerende leden. Daar worden we alweer erg enthousiast van, maar om alle opties goed te kunnen overwegen is het belangrijk dat we weten wie er interesse hebben om volgend jaar misschien ook nog een balletje te komen gooien. Daarom hierbij alvast een oproep om ons vóór 5 april via tc@kcdoorn.nl te laten weten als je hier interesse in hebt. Hierbij kan je jouw plannen en wensen aangeven zonder ergens aan vast te zitten. We kunnen dan een conceptopstelling maken waardoor iedereen een beeld krijgt hoe volgend jaar er uit kan gaan zien. Pas daarna hoef je een echte keuze te maken.

Hierbij willen we graag duidelijk maken dat alle verzoeken bij ons welkom zijn. Ook als je aangeeft dat je nog twijfelt of misschien eerst alleen wilt meetrainen of welke complete andere situatie dan ook… We zijn er om te zorgen dat iedereen zo veel mogelijk korfbalplezier kan hebben. We zoeken graag samen naar een passende oplossing. Hierbij zit je nooit ergens aan vast mochten we toch niet kunnen bereiken wat het beste bij jou past.

Ook huidige leden kunnen voor 5 april eventuele wensen of bijzonderheden aan ons doorgeven. We gaan er natuurlijk standaard van uit dat iedereen volgend jaar gezellig doorgaat!

Heb je de deadline van 5 april gemist? Geen probleem, bij KCD is iedereen het hele jaar door welkom! De deadline maakt het voor ons makkelijker om jouw wensen mee te nemen, maar we zullen natuurlijk altijd ons best doen.

Alvast bedankt!
TC