Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Omdat volgend jaar 2 huidige TC leden hun functie neer zullen leggen is de TC alvast op zoek gegaan naar vervanging. We zijn blij te kunnen melden dat Wilma Ruitenberg zich heeft aangeboden om deze plek te vervullen. Zoals gebruikelijk zal de samenstelling van de TC voor seizoen 2022/2023 op de ALV begin volgend jaar worden vastgesteld.

Binnen de TC kampen we echter dit jaar ook al met enige uitval van commissieleden door persoonlijke omstandigheden. We zouden daarom graag Wilma alvast betrekken bij de TC, deze extra hulp is namelijk zeer welkom. Omdat we hiermee gedurende het seizoen de samenstelling van de commissie veranderen willen we alle leden de kans geven om eventuele opmerkingen of bezwaren te uiten. Mochten deze er zijn vragen we je dit uiterlijk 24 april in persoon of via de mail te laten weten aan het bestuur (bestuur@kcdoorn.nl). Mochten er geen opmerkingen binnen komen zal Wilma vanaf 25 april lid zijn van de TC voor seizoen 2021/2022.