Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

KCD gaat iets nieuws doen! De TC wil in samenwerking met het bestuur op het veld een pilot beginnen. We willen gaan werken met een teamouder om onze (jonge) jeugdtrainers te ondersteunen. Als teamouder help je de trainer door de zaken die geregeld moeten worden om het korfballen heen op te pakken. Dit zodat onze jeugdtrainers zich volledig kunnen focussen op het korfbal. Denk hierbij aan zaken als:

– Het maken van een rijschema
– Communicatie van en naar de andere ouders
– Organiseren van een teamuitje
– Verlengstuk van de wedstrijdsecretaris bij het regelen van invallers
– Andere verwante zaken die opkomen tijdens het seizoen

We willen hiermee beginnen bij de F, D en C. We hopen een of twee ouders per team hiervoor te zien. We proberen dit uit op het veld en horen graag feedback van jullie hoe jullie dit ervaren en hoe we dit nog kunnen verbeteren. Dus mocht je als trainer, speler of ouder hier iets over kwijt willen. Mail naar TC@kcdoorn.nl of schiet een van ons even aan op het veld!