Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zoals reeds via de site bekend hebben wij jullie verzocht eventuele reacties te sturen voor het toetreden van Wilma bij de TC. Omdat wij hier geen reacties op hebben gekregen is Wilma vanaf heden toegetreden tot de TC. Met haar toetreden willen we ook gelijk even aandacht geven aan 2 terugtredende dames.

Namens de rest van de TC feliciteren we Janneke, Andreas & de kids van harte met de geboorte van hun zoontje/broertje Ties! We wensen jullie veel plezier en gezondheid samen toe. Janneke zal de rest van dit seizoen gebruik maken om te herstellen en samen met haar gezin te genieten. Eind van dit jaar sluit zij weer aan bij de TC.

Ook willen we Dorine heel erg bedanken voor haar inzet. In verband met een heel lastig te combineren nieuwe baan zal Dorine iets eerder dan gepland een stap terug doen uit de TC. Zij heeft de afgelopen 8 jaren in de TC hard gewerkt om de technische kant van de club draaiende te houden. Zo heeft haar jaren wedstrijdsecretariaat vele lastige puzzels opgelost om alsnog het korfbal door te laten gaan. We zijn Dorine heel erg dankbaar voor al haar inzet, wensen haar veel succes bij haar nieuwe baan en zien haar graag snel weer langs het veld!

Met de terugkeer van Eline van haar welverdiende vakantie wordt de nieuwe samenstelling van de TC (tot aan ALV vóór seizoen 2022/2023): Wilma, Eline, Jort, Mees en Sybren.

Voor korfbal technische zaken kun je altijd direct met een van ons contact opnemen. Ook zijn we te bereiken via tc@kcdoorn.nl.