Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zoals bekend werd KCD vorig jaar door de ouders van Elsa Smits geattendeerd op een mooie actie van Pouw B.V. waar Elsa’s vader werkt. In het kader van het 40-jarig jubileum werden er 40 cadeautjes uitgedeeld aan clubs die een mooi idee inbrachten. KCD wilde alle vijf de Doornse basisscholen een hufterproof korf cadeau doen. Dat idee wilde Pouw graag sponsoren. Zelf brachten we ook een bijdrage in.

Menigeen heeft de korven al achter ons clubhuis zien liggen, maar zaterdag werden ze bij de scholen afgeleverd. Met de professionele hulp van Spies Buiteninrichting, de graafmachine van Noordam Grondwatertechniek en enkele vrijwilligers werden flinke gaten gegraven, beton gestort en palen waterpas geplaatst, waarna de zaak netjes afgewerkt kon worden afgeleverd.

Dinsdag werd bij de Sterrenboog door de oud-leerlingen Elsa en Laura officieel de korf overgedragen aan de leerlingen en leerkrachten door het aanbieden van nog een cadeautje, namelijk een bal.

Gelet op de reacties en het enthousiaste gebruik hebben we hiermee midden in de roos geschoten. Bijgaand een foto van de overdracht.