Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Bij het afscheid van de Wensput als hoofdsponsor stond het bestuur voor de uitdaging het openvallende gat te gaan dichten. Daar zijn we in geslaagd. Op een heel mooie manier.

Allereerst willen we de Wensput danken voor de jarenlange ondersteuning, ook toen het restaurant al sloot.

We zijn heel blij dat we kunnen aankondigen dat Ningaloo, het ICT-bedrijf van Rogier Banis en Hans van der Giessen, de hoofdsponsor gaat worden voor de komende jaren. Al heel lang worden we door Ningaloo ondersteund op alle ICT-gebied, maar nu wordt de ondersteuning nog veel groter.

Verder zijn we heel blij dat ook Heuvelrug Keukens, een prachtig bedrijf in Leersum, KCD gaat sponsoren. Het bedrijf wordt subsponsor, dat betekent dat er sprake is van sponsoring op het niveau dat ligt vlak onder dat van hoofdsponsor. Het is een enorme ondersteuning en ook Heuvelrug Keukens gaat op de shirts en trainingspakken van de selectie getoond worden.

We zijn heel erg blij met deze twee grote sponsors en hopen op een heel fijne samenwerking gedurende een lange tijd.

Het Bestuur