Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Pinksterkamp staat voor de deur en bij sommige van ons is dat het enige waar nog aan gedacht kan worden. Voor iedereen nog een keertje de belangrijke dingen op een rijtje: A.s. vrijdag ben je welkom op de accommodatie ná 3 uur. Echt niet eerder!

Net zoals vorige jaren is er bier en fris aanwezig, maar dit jaar is er ook wijn aanwezig. Handig, scheelt weer meenemen!
Mocht je iets anders willen drinken moet je dat zelf even meenemen. Drank turf je bij je naam op de lijst, en reken je af bij de commissie vóór vertrek! Er is een pinapparaat aanwezig dus je hoeft geen cash mee te nemen! Handig geregeld weer!

We hopen dat jullie allemaal nog een beetje kunnen slapen van de kriebels. Wij staan te trappelen om er met jullie een fantastisch weekend van te maken! Tot vrijdag allemaal!

Kusjes,
De Pinksterkampcommissie