Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Gister hebben de senioren en meeste jeugd hun laatste wedstrijd of training van het seizoen gehad. Komende zaterdag staat er nog 1 inhaalwedstrijd gepland voor de F1 en daarna is het officieel: Het korfbalseizoen 2021/2022 is voorbij. Hoewel de meeste hoofden alweer gericht staan op het volgende seizoen zit daar nog één stap tussen; Zomervakantie!
Dat betekent 8 weken lang geen trainingen en geen wedstrijden. We starten namelijk vanaf maandag 22 augustus (de week dat de scholen weer starten) weer allemaal met korfballen. Let op: De selectie begint een week eerder! Afhankelijk van de plannen van je zomervakantie kan dat 2 vragen opbrengen die we hier gaan beantwoorden:

Wat ga ik dan de hele zomer doen?
Fanatiekelingen wees gerust. Het is zonde om onze prachtige accommodatie volledig stil te leggen tijdens de mooiste maanden van het jaar. Daarom organiseren we elke woensdag tijdens de zomerstop (29 juni t/m 10 augustus) de zomertraining. De zomertrainingen zijn heel simpel. De kantine is open vanaf 20.00 en er is vrije inloop voor wie iets actiefs wilt doen. Afhankelijk van de opkomst wordt er een gemixt partijtje gespeeld, een rustige training gedaan of wat geschoten.

Dus concreet: Woensdag 29 juni t/m woensdag 10 augustus om 20.00 zomertraining.

Wanneer wordt ik weer op het veld verwacht?
Voor wie de zomer al helemaal volgepland staat is het vooral belangrijk om te weten wanneer je weer aan de slag mag. Daarom zetten we de data voor de start van volgend seizoen even op een rijtje;
– Woensdag 17 augustus: Start trainingen selectie
– Maandag 22 augustus: Start trainingen breedteteams & jeugd
– Zaterdag 27 augustus: Oefenwedstrijden selectie
– Zaterdag 3 september: Oefenwedstrijden alle teams
– Zaterdag 10 september: Eerste competitieronde

Meer nieuws over de inhoudelijk invulling van volgend jaar (opstellingen, trainingstijden en trainers) en extra informatie over de selectieperiode volgt binnenkort.

We wensen ieder een fijne zomer!