Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Om het nieuwe korfbalseizoen goed te beginnen hebben we het TC beleid in een nieuw jasje gestoken. Het doel hiervan is duidelijkheid geven over waar wij onze beslissingen op baseren. Bovenaan de pagina vindt je het beleid in steekpunten. Daaronder staat per onderwerp een uitgeschreven uitleg ter extra toelichting. Ben je nieuwsgierig, neem dan vooral een kijkje:

Beleid TC

Verder willen we graag het volgende nog aan jullie meegeven;

De TC is er niet alleen om de club draaiende te houden en prestaties te bereiken maar vooral ook om te zorgen dat iedereen het leuk heeft en zich gewaardeerd voelt binnen de club. Mocht er iets zijn dat je plezier bij KCD verminderd dan zullen we je altijd proberen te helpen. Hiervoor kan je simpel door een gesprekje of mailtje even aankaarten waar je mee zit en gaan we dit samen met je oppakken.

Uiteindelijk is een vereniging niet meer dan zijn leden en de interactie daartussen. KCD is van ons allen en we verdienen hier allemaal een plek waar we ons fijn voelen. Dat geld voor leden, bezoekers, ouders, vrienden van, vrijwilligers… noem maar op.

We kijken uit naar weer een gezellig korfbaljaar!