Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na het in de zon zetten van de nieuwe sponsors was het aan het eerste van KCD om de goede winstreeks van de dag voort te zetten. het weer was heerlijk en de spelers hadden er zin in. de tegenstander was NKV.

KCD begon met een aangepaste opstelling, door blessures en andere redenen. Dit belebberde de scherpte gelukkig niet, want er werd begonnen met een 4-1 voorsprong. Dit werd helaas niet geheel doorgetrokken tot de rust, wat resulteerde in een 5-4 ruststand. De doelpunten in de eerste helft waren schaars door het lekkere weer.

De tweede helft begonnen beide ploegen met verschillende wissels, waardoor het wedstrijdbeeld iets veranderde. NKV begon een stuk scherper in de tweede helft, waardoor er een stand van 6-10 op het scorebord kwam te staan. KCD liet het hier echter niet bij zitten en zetten nog een eindsprint in tot een stand van 11-12. Met nog een minuut te spelen had KCD nog een lange aanval waarin nog bijna een doelpunt viel. Helaas was er niet genoeg tijd voor nog een aanval en eindigde de wedstrijd in winst voor NKV.