Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het was zaterdag ondanks het regenachtige weer een prachtige dag voor KCD. In een afgeladen clubhuis werd het contract met de nieuwe hoofdsponsor Ningaloo getekend. De gehele vereniging wordt aangekleed en ook verder wordt de korfbalclub financieel ondersteund. Daarnaast treedt Heuvelrug Keukens aan als subsponsor. Samen met Ningaloo is voor de aankleding van de selectie gezorgd. Waarnemend aanvoerder Niek Bouwhuis nam namens de selectie de nieuwe set kleding onder luid applaus in ontvangst. We zijn Rogier Banis en Hans van de Giessen van Ningaloo en Heuvelrug Keukens dankbaar dat ze ons het vertrouwen hebben geschonken en ons willen steunen.

Dat was nog niet alles want met Bronsvoort Blaak Architecten BNA van Erik van Rhenen trad een sponsor aan die de jeugdactiviteiten van KCD gaat ondersteunen. Erik zorgde eerder al voor de bekende groene bidons maar gaat ons nu zeer stevig steunen.

Met alle sponsors zijn langjarige contracten gesloten waarmee het vertrouwen in elkaar duidelijk werd uitgesproken. Na de wedstrijd van het eerste team werd onder genot van een drankje en wat lekkers uitgebreid nagepraat over deze stap naar een mooie toekomst voor de Doornse korfballers. En met een eetcafé waaraan liefst ruim 70 mensen deelnamen, werd duidelijk dat onze club bruist!

Bijgaand foto’s die door Rik geschoten zijn deze dag.