Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Terug van weggeweest
Velen zullen mij nog wel kennen en sinds de ALV ben ik weer terug bij KCD, de club waar de liefde, zowel voor korfbal als in de liefde, voor mij begon. Lid geworden in 1977 na het schoolkorfbaltoernooi en tot 2007 actief lid geweest. Vooral zelf spelend in de selectie, maar ook als jeugdtrainer, bestuurslid, verschillende commissies en enthousiaste moeder van twee korfballende dochters. In 2007 ben ik oudste dochter Barbara gevolgd naar Dalto en daar heb ik nog een aantal jaren in de midweek gespeeld.

Toen het lijf niet meer zo wilde (de geest nog heel lang wel) ben ik andere dingen gaan doen bij de club, zoals communicatie en teammanager. Maayke was inmiddels ook naar Dalto gegaan en het was leuk om hen daar weer te kunnen volgen. Toen de dochters naar TOP in Sassenheim gingen, was ik daar ook weer bij. Daar heb ik als teammanager onderdeel mogen uitmaken in de organisatie rondom de Korfbal League, zaalfinales, Europa Cup en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast ook nog veel internationaal bij het Nederlands team meegemaakt waar Barbara onderdeel van was, als vaste supporter. Een mooie tijd waar ik enorm van heb genoten, veel heb meegemaakt en gezien.

Nu de beide dochters vanaf dit seizoen bij DVO (ook groen/wit) in Bennekom zijn gaan spelen was het voor mij een mooi moment om terug te keren bij mijn oude club, die ik altijd vanaf de zijlijn wel ben blijven volgen. Ik werd benaderd voor een bestuursfunctie technische zaken en ik heb volmondig “ja” gezegd. Fijn om weer terug te zijn en ook mooi om te zien dat de club bruisend is met enthousiaste mensen en waar ik er nog veel van ken. Kortom, ik voel me welkom en heb veel zin om weer onderdeel van KCD uit te maken.

Tot gauw langs het veld!