Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Slecht begonnen in de poule met een afgetekende nederlaag bij Wageningen, herstelde onze A zich daarna en pakte in de daarop volgende vier wedstrijden 7 punten. In de poule vielen wat ontmoetingen uit die deze twee zaterdagen worden ingehaald. Het leuke feit zich voor dat SKF nu gedeeld staat met de A maar dat Wageningen met twee overwinningen daar bij kan komen.

En nu is zaterdag om half elf de voor ons beslissende wedstrijd tegen Wageningen, de enige ploeg waarvan werd verloren…. Spannend dus, maar zeker is dat bij tenminste een gelijkspel KCD A1 in zijn eentje kampioen is. Bij verlies is er een gedeeld kampioenschap maar dat is niet half zo leuk, toch?

Mooie tijd wel, vooral om de A te komen aanmoedigen. De C speelt ervoor, het vierde erna en pas later die dag spelen KCD 1 en 2 in Brabant. Wie het sfeertje woensdagavond heeft meegemaakt bij de kampioenswedstrijd van de D heeft ongetwijfeld zin in een herhaling. Dus wat te zeggen:

Ons eigen veld, de A1, half elf: be there