Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

En wat voor een dag! KCD 3, een heerlijk spelend ploegje, ontvangt om 14 uur DVO en zal bij tenminste een gelijkspel alleen kampioen zijn in de poule. Bij een nederlaag deelt de ploeg de titel met datzelfde DVO, dus dat zal er alles aan doen om van ons te winnen. Overigens werd het in Bennekom 5-11 dus het derde start als topfavoriet. Daarna speelt ons vierde tegen Hebbes en zal proberen de eerste overwinning binnen te harken na onder meer drie gelijke spelen.

In Zevenaar staat diezelfde middag een dubbele ontmoeting met Zwaluwen op het programma. Als KCD 2 wint, blijft het in het spoor van DKB en dat zou een verrassende tweede plaats na de eerste veldhelft betekenen.

Daarna een regelrechte kraker: ons vlaggenschip speelt om de titel Herfstkampioen. Zwaluwen verloor in Doorn afgetekend met 16-8 na een onaangename middag, maar ging vervolgens alles winnen, terwijl KCD op onze glorieuze sponsorzaterdag van slag was tegen NKV (dat overigens met EKCA op de loer ligt met twee punten achterstand). Kortom, zeer spannend aan de top met deze twee ploegen aan kop en KCD zal de topvorm nodig hebben om twee punten mee naar huis te nemen. Focus op het korfbal zal nodig zijn en vooral geen aandacht voor randzaken. En natuurlijk een goed schot. Steun kan de ploeg goed gebruiken, dus hopelijk gaan de nodige mensen mee naar Zevenaar om het team te steunen.

Lastig kiezen: korfbal, be there!!