Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Deze week zijn de zaaltrainingen weer begonnen en de selectie gaat zaterdag al weer oefenen, maar we moeten echt nog even terug kijken. En wel naar een ongekend goed najaar op het veld.

Ga maar na: de eerste drie seniorenteams speelden samen 22 wedstrijden en leden in totaal drie nederlagen. Een titel voor het derde, het vlaggenschip herfstkampioen en het tweede nog volop zicht op de eerste plaats. Een unieke prestatie. Bij vier en vijf waren de prestaties minder; die teams wachten dit seizoen nog op de eerste zege al was het vierde een aantal keren heel dichtbij. Dat zal in de zaal heus beter gaan.

De jeugd presteerde ook heel goed: kampioenschappen voor de A en de D (allebei na goed bezochte leuke kampioenswedstrijden) terwijl de C op één punt van een taart verwijderd bleef. De nieuwe E had het zwaar maar toonde progressie door de laatste wedstrijd te winnen (met liefst 3-7 in Mijdrecht).

En dan winnen we nagenoeg altijd de derde helft…

Kortom, een topherfst voor KCD. Hopelijk zetten we de lijn door in de zaal maar het belangrijkste: veel plezier, mooie wedstrijden, goed samenspel en een bruisende vereniging!!