Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Wij gaan weer de zaal in en dan gaan wij ook weer zaaldiensten draaien! Vanaf de A en hoger krijg je als team de taak om met twee mensen te helpen de zaal op orde te houden en –belangrijk!- het scorebord en de tijd bij te houden. Het zijn zoveel mogelijk klussen als je toch al in de hal moet zijn voor je eigen wedstrijd, maar regel als team wel dat er twee mensen zijn!

De volledige indeling is te vinden onder Competitie-> Bar-zaaldienst. Zorg er voor dat je er bent voor de wedstrijd begint en dus niet pas op de starttijd. Allerbelangrijkste zaak is dus scorebord en tijd. De laatste zaaldienst let er op dat alle materiaal is opgeruimd en de zaal netjes achter blijft. Als zaaldienst ben je ook verantwoordelijk voor de externe scheidsrechter (bij de wedstrijden van KCD 1 en heel soms bij KCD 2). Deze moet jij voor de wedstrijd of eventueel in de rust er op attenderen dat hij/zij een drankje in de kantine kan halen en kan laten opschrijven onder de naam van Bestuur KCD. Meelopen of de bestelling opnemen mag natuurlijk ook.

Hierbij ook de handleiding voor het bedieningspaneel van het scorebord. Er is altijd iemand in de hal die weet hoe het werkt, maar een naslagwerk kan nooit kwaad.

Laten wij er samen een mooi zaalseizoen van maken!