Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Hallo allemaal,

Wij zijn als TC weer druk bezig met het regelen van de zaalwedstrijden, scheidsrechters en allerlei andere dingen. Wij lijken echter te zijn vergeten onszelf even voor te stellen. De TC bestaat uit voorzitter Mees Hoekman, Vice-voorzitter Janneke Verhoef, Wilma Ruitenberg, Evelien Schrijver en Jort van Burken. Mocht je precies willen weten wie wat doet, kijk dan vooral even hier bij de TC-Leden.

De TC is er niet alleen om de club draaiende te houden en prestaties te bereiken maar vooral ook om te zorgen dat iedereen het leuk heeft en zich gewaardeerd voelt binnen de club. Mocht er iets zijn dat je plezier bij KCD verminderd dan zullen we je altijd proberen te helpen. Ook voor vragen, tips of suggesties mag je ons benaderen. Als je iets hebt, kun je ons persoonlijk benaderen, maar het is ook mogelijk een mailtje te sturen naar de TC. Spreek ons gerust aan over dingen waar je mee zit, zelfs als je niet zeker weet of de TC kan helpen met de oplossing. Wij houden onze oren en ogen open voor signalen, maar toch lopen wij het risico iets te missen wanneer het niet aan ons wordt gemeld.

Mocht er iets zijn wat je wilt melden en waar jij je helemaal niet prettig bij voelt, ga dan naar een van onze vertrouwenspersonen.

Uiteindelijk is een vereniging niet meer dan zijn leden en de interactie daartussen. KCD is van ons allen en we verdienen hier allemaal een plek waar we ons fijn voelen. Dat geld voor leden, bezoekers, ouders, vrienden van, vrijwilligers… noem maar op.

De TC