Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Eindelijk is het zover. De zaalcompetitie gaat van start. Nog niet voor alle teams, maar ons eerste mag zaterdag om even half vier voor het eerst sinds lange tijd zijn opwachting maken in de tweede klasse. Dat gaat meteen een pittige opgave worden want niet alleen moet er stevig worden gereisd (Veldhoven is het doel), het ontvangende SDO is ook op het veld een gedegen tweedeklasser die met 10 uit 8 en een hoop goals aan een prima seizoen bezig is.

Dat wordt dus een debuut voor KCD om naar uit te zien, want na de wedstrijd zal er een duidelijke indicatie zijn of ons vlaggenschip zich op dit niveau staande kan houden. De voorbereiding was er één met horten en stoten, dus vraagtekens alom. Hopelijk wordt het een mooie pot korfbal waarbij de steun van de KCD-fans hard nodig zal zijn.

Hoe dan ook, en dat geldt voor alle teams: maak er een mooi en sportief seizoen van en heel veel succes!