Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We hebben een mooi programma zaterdag in Steinheim vanaf 10 uur maar de wedstrijd van ons eerste vraagt extra aandacht. Want het begin van deze competitie met twee zware tegenstanders brengt KCD direct in de hoek waar de klappen vallen. Die onderste plek is dus verklaarbaar maar als dat na zaterdag nog het geval is, wordt het een moeilijk seizoen. DKB uit Best komt op visite en ook die ploeg is nog puntloos. Een kraker dus. DKB is niet geheel onbekend want op het veld hebben de beide teams elkaar ook ontmoet. In Brabant won KCD, dus feitelijk start ons vlaggenschip als favoriet maar je weet nooit wat twee nederlagen op rij met je doen, zeker als je op het veld niet gewend was te verliezen. Om ons eerste te helpen is ondersteuning van de fans onontbeerlijk. Een WK voetbal is leuk, maar wedstrijden bij KCD zijn uniek, dus kiezen is niet moeilijk. Om 16.40 uiterlijk verwachten we iedereen.

Steinheim, zaterdag, KCD 1, even over half vijf: be there!