Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

KCD weet weer wat winnen is na de fraaie 26-21 zege op DKB. Maar pas zaterdagavond weet de ploeg echt hoe de zaken er in de 2e klasse voor staat. Om 17 uur wacht Rheko in Rheden; een ploeg die heel lang op eerste klas-niveau uitkwam maar deze competitie nog op de eerste zege wacht. Dat betekent niets want ook de Gelderse ploeg ontmoette al Viking en SDO en deed het tegen die twee teams beter dan ons vlaggenschip. Een lastige klus dus voor KCD. Zeker is dat de Gelderse verdediging staat als een huis want 15 goals per wedstrijd tegen is bepaald goed te noemen. De productie is echter ondermaats tot nu toe en daar zal de sleutel voor KCD moeten liggen. Slaagt ook onze verdediging er in Rheko lam te leggen, dan zijn er volop kansen op succes. Anders wordt het een zwaar avondje Rheden.

Uiteraard is Doornse steun meer dan welkom en nodig dus:

Zaterdag 17 uur, Rheden: be there!