Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De TC heeft een vacature die wij graag willen invullen door iemand die ook graag zijn/haar steentje bijdraagt aan de club.

Wij zijn op zoek naar iemand die ideeën heeft over het sportieve aspect van de club, ogen heeft voor het welzijn van de spelers en oren heeft naar wat er speelt binnen de teams en bij de spelers en coaches. Een grote pré is ook wanneer jij de mogelijkheid hebt (af en toe) vroeg in de zaal te kunnen zijn op trainingsavonden om ook dan de oren en ogen te zijn.De TC komt maandelijks bijeen om te vergaderen. Mocht jij willen bijdragen aan de club en de TC en kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving, laat het dan weten aan een van de TC-leden wanneer je deze ziet of stuur een mail naar tc@kcdoorn.nl. We horen graag van je, ook wanneer jij twijfelt of jij geschikt bent. Dan gaan wij gewoon in gesprek.

De TC