Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Lieve jeugdspelers en ouders,

We zijn heel blij onze geweldige jeugdteams en de gezelligheid die deze spelers elke dag weer naar de club meebrengen. Om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen is het belangrijk om genoeg spelers in de teams te houden. Daarom organiseren we een leuke dag waarbij we proberen meer mensen een keertje korfbal te laten proberen. Komende woensdag (18 januari) is daarom een vriendjes/vriendinnetjes training voor de C1, D1 en E1. De training wordt een leuke spelletjestraining waar je als beginnend korfballer net zo makkelijk aan kan mee doen. Daarom nodigen we jullie uit om allemaal een vriend, kennis, neefje, zusje of wie dan ook mee te nemen! Laat even aan je trainer weten als je iemand mee neemt.

Om jullie extra aan te moedigen hebben we een actie bedacht. Mochten jullie iemand mee nemen die uiteindelijk lid wordt krijgt jullie hele team een leuk teamuitje van de club cadeau! Als dat niet aanmoedigt om iemand mee te nemen?

We hopen dat jullie allemaal iemand mee willen nemen om de echte KCD gezelligheid met meer mensen te kunnen delen!