Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Illustere namen komen zaterdagavond vanaf 18 uur op bezoek bij KCD. Wat te denken van DKOD? Ooit finalist bij het kampioenschap van Nederland, later tegenstander van ons eerste in de derde klasse en nu in Steinheim als tegenstander van KCD 4. De terugval van een vereniging kan bizarre vormen aannemen.

Daarna komt DWS 3 op visite om het tegen ons tweede op te nemen. Met DWS vocht ons eerste in het verleden heroïsche duels uit om hogerop te komen. Hopelijk wordt het ook zaterdag een zeer aantrekkelijk duel.

En dan rond half negen het hoofdmenu: PSV komt naar Doorn. Waar DEV van droomt, wordt voor KCD gewoon werkelijkheid… De Eindhovenaren begonnen zwak dit jaar maar zijn daarna op stoom gekomen met drie overwinningen. Daar staat een magere seizoensopening van ons vlaggenschip tegenover met alleen een fraaie overwinning op DKB op de conduitestaat.

Eigenlijk is het heel simpel: bij winst gaat KCD lekker in de middenmoot korfballen, bij verlies wordt het de rest van het seizoen billen knijpen en naar onder kijken. We willen de hele club op de tribune om KCD aan te moedigen naar een mooi resultaat.

De hele club, omdat we daarna in de kantine van Steinheim het glas zullen heffen op een hopelijk mooi verenigingsjaar. Het SAC heeft het al op de site aangekondigd, maar ook vanaf deze plaats willen we graag iedereen die KCD een warm hart toedraagt uitnodigen 2023 feestelijk in te luiden!

Daarom zaterdagavond vanaf 18 uur Steinheim: be there!