Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag speelde KCD een uitstekende wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Zwaluwen. Natuurlijk, na afloop was er teleurstelling omdat er lange tijd een mooie voorsprong was, maar wie de bevlogenheid zag waarmee werd gespeeld, kreeg het gevoel dat ons vlaggenschip voor niemand onder hoeft te doen in de 2e klasse. Als er maar voor gewerkt wordt.

Kan KCD die vibe meenemen naar Arnhem? Als dat lukt en er wordt in de Gelderse hoofdstad gewonnen van ECKA, dan kon het nog wel eens een mooi seizoen worden. Maar bij een lauwe wedstrijd, zoals tegen PSV, wordt het zaterdag niets en is Doorn in grote last.

Kortom, er staat wat op het spel. En dus heeft KCD veel steun nodig. Kijkend naar het programma van de overige teams kunnen er veel mensen naar Arnhem komen. Laten we, zoals een paar jaar geleden, bij uitwedstrijden op de tribune de bovenliggende partij zijn. Dat maakt het in het veld een stuk leuker voor ons eerste!

Arnhem, sporthal Elderveld, kwart voor vier: be there!!