Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na een ochtend korfbal met onze jongste wisselend presterende jeugd staat er vanaf zes uur een programma op het menu met louter belangrijke wedstrijden.

Wat te denken van onze A. Vanaf begin december op jacht naar het bovenaan staande Telstar, maar nog steeds niet gelijk.  MIA komt op visite. IN Amersfoort werd het 10-9, dus een spannende wedstrijd wordt dit zeker. Een uitglijder wordt heel duur.

Daarna komt Rheko 3 in actie tegen KCD 2. Ons tweede is volop in gevecht om de tweede promotieplek maar in Rheden werd het slechts gelijk. Daarna is de thuisploeg in vorm gekomen maar na een lange pauze moet blijken of er geen roestvorming is opgetreden. Oppassen dus.

Tenslotte het hoofdmenu: ons vlaggenschip tegen Rheko dat één punt minder heeft. Bij winst is KCD nagenoeg zeker van klassenbehoud. Verlies betekent een kolkend seizoenslot. Gelet op de uitwedstrijd wordt het lastig: er werd nipt verloren. Iedereen zal nieuwsgierig zijn wat de ploeg doet na deze turbulente week. De resultaten zijn best OK, maar ons eerste is een onvoorspelbare ploeg.

Eén ding is zeker: met een fanatiek supporterend Steinheim speelt KCD beter.

Dus op de tribune ligt er ook werk.

Een heerlijke avond vol belangen en mooi korfbal: Steinheim, vanaf 18 uur, be there!