Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag een volgende ronde in een veldcompetitie die met horten en stoten naar een einde kruipt. Maar voor ons eerste een heel belangrijke ronde. Er moet gereisd worden naar Nuenen waar NKV wacht. Dat is uitgerekend het enige team dat KCD tot nu toe op de knieën kreeg. Natuurlijk, iedereen was die dag blij bij de presentatie van onze hoofdsponsors maar de 11-12 nederlaag deed toen wel afbreuk aan de sfeer. Daarna ging ons vlaggenschip weer door met winnen en als dat zaterdag weer gebeurt is de promotie nabij. Want de nummers 2 en 3 –Zwaluwen en EKCA- ontmoeten elkaar en dat betekent dat er een gat geslagen kan worden. De kampioen en de nummers 2 promoveren dus geeft winst, hoe de concurrentie ook speelt, heel veel ruimte.

NKV was echter in Doorn een lastige ploeg die makkelijk scoorde op belangrijke momenten en tactisch slim speelde. En voor NKV is het de laatste kans om nog voor de tweede plek in aanmerking te komen. Het wordt dus zeker een moeilijke wedstrijd. Nuenen ligt niet om de hoek, maar steun voor KCD is wenselijk. Let op: de wedstrijd begint al om 15 uur!

Verder is er een uitgebreid programma voor de teams. Opmerkelijk: alleen de A speelt thuis. Al vroeg, om 10 uur. Voor de andere wedstrijden moeten we hoe dan ook op reis!