Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Dat geldt vooral het weer, maar voor liefst vier van de vijf seniorenteams staat er zaterdag nog veel op het spel. Zowel 3 als 5 moeten winnen om zaterdag de 17e thuis kampioen te worden. Elk puntverlies kan fataal zijn. Bij het 3e geldt dat ook voor tegenstander Synergo dus dat wordt in Utrecht een pittige pot.

Ook het 2e moet volop aan de bak. Sterker, bij winst op Koveni is promotie een feit, maar de Nieuwegeiners zullen op eigen terrein hun laatste minieme kans vermoedelijk met hand en tand verdedigen.

Tenslotte –en daarna- ons eerste. Na de wonderbaarlijke ontsnapping tegen Keizer Karel is de eerste plaats nog in handen maar scoren is de laatste weken zo lastig voor KCD dat de titel een hels karwei wordt. Promotie kan theoretisch nog misgaan, maar dan moet er wel iets boven natuurlijks gebeuren. Twee punten bij Koveni betekenen formeel promotie en een prachtige laatste kampioenswedstrijd op eigen veld. Duidelijk is dat KCD steun kan gebruiken. Nieuwegein is niet ver. De wedstrijd begint om 16.45 uur.

Kortom, zaterdag Nieuwegein: be there!!