Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Met komend weekend nog een vol programma is het daarna alweer het einde van het seizoen. Dan is het tijd voor een welverdiende zomervakantie. Natuurlijk moeten we niet denken aan elkaar een hele zomer niet te zien. Daarom zijn er weer de zomertrainingen. We nemen eerst even een weekje rust, maar vanaf woensdag 28 juni t/m woensdag 2 augustus is er elke woensdag vanaf 20.00 tot +/- 21.00 de zomertraining.

De zomertraining is vrije inloop voor de A1, alle senioren leden en eventuele introducees. Als er meer dan 8 spelers zijn zal er een gemixt partijtje gespeeld worden, zijn er minder dan 8 spelers kan er geschoten worden met eventuele eigen invulling voor andere oefeningen. De kantine is van 19.30 tot 22.00 open voor een drankje, langer is in overleg met de persoon verantwoordelijk voor het sluiten van die avond mogelijk.

Om de kantine netjes te houden moet er natuurlijk ook tussendoor schoongemaakt worden, dit gebeurt op donderdag 6 juli en donderdag 3 augustus. Te zijner tijd zal daar aan de zomertrainingsspelers vrijwilligers voor gevraagd worden.

Zet de data alvast in de agenda!