Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vorige week stelde KCD promotie veilig door bij Koveni gelijk te spelen, maar de reacties waren gematigd omdat het kampioenschap feitelijk verspeeld was. Zwaluwen bleef maar winnen en was qua verliespunten KCD voorbij gestoken. Er werden voor afgelopen zaterdag geen wonderen verwacht en omdat ons eerste pas in de uiterste slotfase naast DKB kwam was de algemene conclusie dat de tweede plaats bereikt was. KCD speelde vroeg, de meeste spelers hadden al andere plannen gemaakt en dus was wachten op een wonder uit Nijmegen, waar laagvlieger Keizer Karel Zwaluwen ontving, gewoon niet aan de orde.

Routinematig werd in de kantine rond een uur of zes nog even de gekeken of alles normaal was in de wereld. En toen ontplofte de zaak bij de laatste aanwezigen: Keizer Karel bleek met 10-9 te hebben gewonnen en dus…..

KCD KAMPIOEN!!!

Vanaf hier van harte gefeliciteerd! Na een bizar voorjaar waarin ons eerste liefst vijf keer in de laatste 2, 3 minuten een nederlaag wist te voorkomen. De veerkracht is dus toch beloond.

En gaan we dat nog vieren? Iedereen is verrast, de eerste spelers zijn al op vakantie maar –na de niet gevierde titel in corona- gaan we dit niet ongemerkt doen. Toch? Maar wanneer? Houdt de site en facebook in de gaten.