Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag wordt een mooie dag. De weersverwachting is prima en we hebben weer een KCD Eetcafé; verder mogen we om half vier mooi korfbal verwachten. Het oppermachtige Zwaluwen komt op visite.

Laten we de wedstrijd in Zevenaar vergeten. Een zeer incompleet KCD had het daar –zacht uitgedrukt- moeilijk. Niet zo vreemd omdat Zwaluwen juist versterkt de nieuwe competitie was ingegaan. Sindsdien is ons eerste gegroeid met fraaie resultaten tegen Fortissimo en Rheko: het kan –gelet op de stand- dus vrijuit spelen. Tegenvaller is dat blessures de ploeg blijven achtervolgen. Dat maakt Zwaluwen voor zaterdag de uitgesproken favoriet, maar je weet nooit hoe het kan lopen. Bij winst zouden KCD en de tegenstander gelijk bovenaan komen. Onderling zal Zwaluwen altijd in het voordeel staan maar we herinneren ons nog een ontknoping van de competitie van eind vorig seizoen….Bij Zevenaarse winst is de titelstrijd feitelijk beslist en moet KCD nog kijken naar de concurrentie.

Kortom, toch weer een leuke wedstrijd met hopelijk mooi korfbal. Daarna hebben we ons Eetcafé. Het eerste van dit seizoen en hopelijk zoals altijd goed bezocht. De Hamburger staat op het menu en dat is een gouwe ouwe succeshap. Niet te missen.

Morgen mooi weer, maar het regent berichten op onze site en dus “zakt” er van alles snel naar beneden. Daarom ook op deze plaats de oproep de Grote Clubactie niet te vergeten. Leuk om bij een jeugdlid een lot te kopen, maar het kan ook makkelijk. Je leest dit nu toch dus wat let je om het nu te doen: Klik hier om loten te kopen!

Daarvoor dank en hopelijk zaterdag allemaal op het veld voor een gezellige en sportieve sfeer: Tuilland half vier: be there!