Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De zaak is bij KCD wel beslist. Morgen pakt Zwaluwen zonder twijfel het beslissende punt thuis tegen Rheko zodat de titel in Zevenaar terecht komt en dat betekent tegelijk dat Fortissimo en ons vlaggenschip veilig zijn. Daarvan uitgaand is het fijn dat we morgen lekker weer hebben, want dan kunnen deze twee teams gewoon een lekkere partij korfbal op de mat leggen. In Doorn won KCD vrij verrassend, maar verdiend met 16-13 na een leuke wedstrijd maar dat geeft geen enkele garantie want Fortissimo speelde toen niet op zijn best. Dat betekent een open strijd waar we hopelijk van kunnen genieten. Grote meevaller is dat Esmee weer kan spelen en dat betekent dat ons eerste voor het eerst dit seizoen met een complete basis kan starten.

Om half vier op sportpark IJsseloever: be there!