Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het wordt herfstig dit weekeinde. Tijd om richting zaal te gaan maar eerst nog een volle ronde op het veld met een paar erg leuke wedstrijden. De week erna volgen er nog de nodige inhaalduels!

Om 11 uur (een uur na onze Kangaroes) begint de B tegen Viko. De B heeft het heel moeilijk gehad maar de vooruitgang is zichtbaar.

In Utrecht start op dat moment ons vierde. De ploeg is al kampioen maar kan bij een gelijkspel alleen als eerste eindigen.

Om kwart over 12 ontvangt de A Revival; onze jeugd wordt bij winst netjes tweede achter het sterke Telstar. Die ploeg won alles ruim maar had in de eerste ronde alle moeite met onze A. Achteraf zou dat de kampioenswedstrijd blijken te zijn geweest.

Vijf minuten later begint in Driebergen een echte kraker: ons derde speelt tegen Dalto 8 en mag niet verliezen want dan is Dalto kampioen. Bij een gelijkspel of Doornse zege gaan de bloemen naar ons derde!

Om 14 uur speelt ons tweede thuis een direct degradatieduel tegen Rheko 2. Een gelijkspel is voor KCD voldoende om zich te handhaven. Spannend dus!

En om half vier eindigt ons eerste deze veldcompetitie tegen Rheko. Die ploeg is al gedegradeerd maar KCD zal ongetwijfeld deze wedstrijd willen winnen om op die manier alsnog tweede te worden en dus een mooi najaar te realiseren.

Kortom, een zaterdag vol leuke en belangrijke en hopelijk aantrekkelijke wedstrijden. Trek wat warms aan, neem een plu mee voor de zekerheid en kom de teams aanmoedigen.

En KCD zou KCD niet zijn als dit niet de opmaat is naar een mooi feest; zaterdagavond een ouderwets Oktoberfest in ons clubhuis.

Kortom: zaterdag ons eigen veld: be there!