Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Trainingstijden

Deze lopende week zijn er geen trainingen, tenzij een team onderling wat anders heeft afgesproken. Na de herfstvakantie gaan we de zaal in.

De trainingstijden zijn vanaf maandag 23 oktober:

Maandagavonden:

18-19 uur KCD D1

19-20 uur KCD C1 en KCD A1

20-21 uur selectie

 

Woensdagavonden:

18-19 uur KCD E1 en KCD D1

19-20 uur KCD C1 en KCD A1

20-21 uur KCD 3 en 4

21-22.30 uur selectie

 

Zaterdagen:

10-11 uur Kangoeroes

Andere teams hebben dan wedstrijden

 

Na de jaarwisseling wisselen de selectie en KCD 3 en 4 van tijd, zoals gewoonlijk.

 

Geen B1 meer

Zoals jullie kunnen zien is er geen KCD B1 meer. Gelet op het aantal beschikbare spelers hebben we de teams gewijzigd. De C1 blijft en de D1 wordt een achttal. Vorige week woensdag is met de ouders gesproken hierover. De spelers van de B1 gaan naar de C1. De spelers van de D1 blijven in de D1. Deze dagen krijgen de spelers van de C1 bericht in welk team ze zijn ingedeeld.

Oefenwedstrijden

Alle teams (behalve ons eerste) oefenen zaterdag 4 november overdag in Steinheim. Op de site staan alle wedstrijden (die zijn de afgelopen tijd op de site verschenen).

Competitie

Vanaf 11 november spelen we elke zaterdag competitiewedstrijden. In principe wordt er op de zaterdagen 23 en 30 december en 6 januari geen competitie gespeeld (Kerstvakantie). Ook op 17 en 24 februari zijn we vrij (crocus). Op 16 maart is de laatste competitieronde.

De thuiswedstrijden zijn allemaal in Steinheim. De jeugd speelt zijn thuiswedstrijden allemaal in de ochtend (tot een uur of één). De senioren spelen thuis vaak direct daarna. Alleen op 11 november, 16 december, 20 januari en 3 februari spelen er senioren in de avond thuiswedstrijden. Er zijn dus behoorlijk wat zaterdagavonden dat er niet gespeeld hoeft te worden. Houdt daar rekening mee als je andere plannen maakt. Over uitwedstrijden kunnen we nog niets concreets vertellen. Binnenkort wordt het exacte programma door de bond vrijgegeven.